Antigeen sneltest

Wij maken gebruik van 3 door de overheid gevalideerde antigeen sneltesten.

Namelijk:

 • ABBOT Covid-19 AG
 • Romed CGIA COVID-Ag Rapid Test
 • Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test

Deze sneltesten meten of er bepaalde virus-eiwitten aanwezig zijn. In 2020 heeft de World Health Organisation deze tests goedgekeurd om ter beschikking te stellen aan professionele medici (In Nederland dien je BIG-geregistreerd te zijn) onder nummer EUL-0503-027-00.

 

Reiscertificaat of herstelbewijs

Je ontvangt bij het resultaat van de antigeen sneltest altijd een internationaal reiscertificaat. Bij een positief resultaat stuurt één van onze artsen de gegevens door naar de GGD en ontvang je een herstelbewijs. 

Meest gekozen

Antigeen sneltest


€ 59,95

€ 29,95

incl BTW

Uitslag gekoppeld aan de CoronaCheck-app

QR-code en reiscertificaat

Je ontvangt de uitslag van jouw negatieve test per e-mail. In deze mail vind je een koppelcode die je in kunt voeren in de CoronaCheck-app. Hierna wordt er een QR-code aangemaakt die je kunt laten zien om toegang te krijgen tot evenementen of om te reizen.

Hoe de test wordt afgenomen

Hoe de coronatest wordt afgenomen Met een wattenstaafje wordt er via de neusholte en de keel een monster afgenomen. Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test worden afgenomen door medewerkers die medisch opgeleid zijn. Zij begrijpen dat het afnemen van een test voor jou eventueel spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om de test zo comfortabel mogelijk af te nemen.

Hoe boek je een coronatest?

1

Selecteer locatie,
tijd en datum

Maak gemakkelijk een afspraak online.

2

Je ontvangt een bevestiging per e-mail

Lees goed de bevestiging door voordat je naar de afspraak komt.

3

Afname van de test

 

Wees op tijd zodat wij een veilige omgeving kunnen garanderen.

4

Je ontvangt een versleutelde
e-mail met het testresultaat

Je ontvangt de resultaten zo snel mogelijk per e-mail.

Selecteer locatie,
tijd en datum

Maak gemakkelijk een afspraak online.

Je ontvangt een
bevestiging
per e-mail

Lees goed de bevestiging door voordat je naar de afspraak komt.

Afname van de test

Wees op tijd zodat wij een veilige omgeving kunnen garanderen.

Je ontvangt een versleutelde
e-mail met het testresultaat


Je ontvangt de resultaten zo snel mogelijk per e-mail.

Betrouwbaarheid corona sneltest

De antigeentest sneltest heeft een minimale sensitiviteit van 92,9% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van het COVID-19 virus. De betrouwbaarheid van de test loopt vanaf de eerste tot en met de zevende ziektedag en wijst, indien positief, op een actieve besmetting. Je bent dan besmettelijk en kunt het virus aan andere mensen overdragen.

Uitslag antigeen sneltest

Voor de antigeen coronatest geldt dat direct na de afname de test wordt verwerkt. Binnen 15-20 minuten ontvangt je een e-mail met de uitslag.

 

Je ontvangt bij een negatief resultaat altijd een internationaal reiscertificaat. Bij een positief resultaat stuurt één van onze artsen de gegevens door naar de GGD en ontvang je een herstelbewijs.

Wat is het verschil tussen een antigeen sneltest en een PCR-test?

De manier van meten tussen de antigeen sneltest en de PCR-test heeft enkele verschillen: de sneltest is een antigeen test en meet of er bepaalde virus-eiwitten in het monster aanwezig zijn. De PCR-test kijkt of het RNA van het virus in het monster aanwezig is. De PCR-test kan alleen met een laboratoriumonderzoek worden uitgelezen waardoor deze veel langer duurt. Beide tests worden afgenomen door medisch geschoold personeel.

Op deze locaties kun je een corona sneltest laten afnemen.

Maak nu makkelijk en snel een online afspraak voor jouw corona sneltest!

Search

  Veelgestelde vragen

  De antigeen sneltest toont eiwitten van het virus aan in neus- en keelslijm. Zo weet je snel of je nu het virus bij je draagt.
  Jazeker. De uitslag van onze beide testen zijn gekoppeld aan de CoronaCheck-app. 
  Bezoek https://www.testenvoortoegang.org/
  De antigeen sneltest heeft een minimale sensitiviteit van 92,9% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van het COVID-19 virus. De betrouwbaarheid van de test loopt vanaf de eerste tot en met de zevende ziektedag en wijst, indien positief, op een actieve besmetting. Je bent dan besmettelijk en kunt het virus aan andere mensen overdragen.
  Dat hangt helemaal af van de bestemming. De regels met betrekking tot testen verschillen per land.

  Op deze website van de Rijksoverheid kun je per bestemming zien aan welke regels je moet voldoen.
  Ja, bij het boeken van beide testen ontvang je (mits aangevinkt) een Internationaal reiscertificaat per mail. Mocht je deze niet hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid je ongewenste mailbox of neem contact met ons op via 085-760 28 62 of info@spoedtestcorona.nl.
  Ja dat kan, met een Internationaal reiscertificaat kun je reizen. Dit certificaat ontvang je (mits aangevinkt) bij een antigeen sneltest en PCR-test.
  Zeker! Wij hebben speciale aanbiedingen voor bedrijven die meerdere werknemers willen laten testen. Zowel voor events als voor bedrijven. Meer informatie vind je hier:
  Zeker! Wij hebben een uitgebreid wagenpark met mobiele oplossingen voor elk event en bedrijf. Meer informatie vind je hier:
  Zeker! Wij hebben speciale aanbiedingen voor bedrijven die meerdere werknemers willen laten testen. Zowel voor events als voor bedrijven. Meer informatie vind je hier:

  Wat onze klanten zeggen

  Wat we doen bij Spoedtest Corona

  Bekijk deze korte video waarin we jou precies uitleggen hoe SpoedtestCorona werkt. Boek nu snel en eenvoudig jouw antigeen sneltest of PCR-test mét reiscertificaat.

  Maak direct een afspraak voor jouw coronatest

  Maak je afspraak en ontvang doorgaans dezelfde dag nog de uitslag