Over Ons

SpoedtestCorona bestaat uit een ambitieuze groep ondernemers en medici die de handen ineen hebben geslagen. Geïnspireerd door de grote maatschappelijke behoefte aan professionele sneltest capaciteit en gemotiveerd door de vele partijen die daar in hun ogen zeer hoge tarieven voor rekenen is SpoedtestCorona begonnen met een betaalbare sneltest mogelijkheid.


We zijn een professionele organisatie met veel ambitie en oog voor innovatie. We hebben nauwe contacten met de overheid – onder andere via Testen voor Toegang en Testen voor je Reis – en hebben reeds diverse pilots gedraaid met o.a. het ministerie van Cultuur en Onderwijs.


Bij de teststraten van SpoedtestCorona zetten artsen en medisch personeel zich in voor een zorgvuldige afname en beoordeling van de antigeen sneltesten. Daarnaast is een geautomatiseerd platform ontwikkeld. Dit platform maakt het mogelijk om te registreren bij wie de sneltest wordt afgenomen en deze informatie met bijbehorende uitslag, snel en veilig te delen met de daarvoor aangewezen gezondheidsorganisatie.


Door de efficiënte en zeer professionele werkwijze beoogt SpoedtestCorona teststraten van de hoogst haalbare professionaliteit en kwaliteit. Met als doel om voor iedereen een betaalbare en vooral veilige sneltest beschikbaar te stellen.


Daarnaast kunnen wij met onze mobiele oplossingen altijd en overal mensen testen. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Utrecht, centraal in Nederland.


We hebben een team met jonge professionals waar we ontzettend trots op zijn. Wil jij ook voor SpoedtestCorona komen werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Spoedtest Corona voor iedereen!

Omdat wij bij SpoedtestCorona vinden dat zoveel mogelijk mensen moeten kunnen beschikken over een sneltest hebben wij een samenwerking met een aantal charitatieve organisaties. Zo hebben wij onder andere sneltesten beschikbaar gesteld aan de Food Company Ridderkerk en De Voedselbank Eindhoven. Zij kunnen zo hun vrijwilligers of hun leden een test aanbieden als dat nodig is. Hiermee maken we sneltesten ook beschikbaar voor mensen en gezinnen die minder te besteden hebben.

Medisch coördinatoren

Renée Timmerman

(BIG-nummer 19928245001)

‘Mijn naam is Renée, ik ben 29 jaar en werkzaam als een van de artsen en medisch coördinatoren bij SpoedtestCorona.


Tijdens de studie Geneeskunde kwam ik erachter dat mijn interesses liggen bij de acute geneeskunde. Denk dan bijvoorbeeld aan specialismen als Spoedeisende Hulp geneeskunde of de Intensive Care. Om die reden heb ik mijn afstuderen een jaar als arts op de Intensive Care gewerkt. Daar heb ik ontzettend waardevolle ervaring opgedaan en niet alleen vakinhoudelijk. Natuurlijk ben ik ook veel in aanraking gekomen met ernstig zieke corona patiënten en hun families, wat een diepe indruk op mij heeft achtergelaten.


Inmiddels ben ik hier een aantal maanden werkzaam als arts en medisch coördinator. Vakinhoudelijk staat mijn huidige werk vrij ver af van het werk dat ik deed op de Intensive Care. Toch heb ik in de dagelijkse praktijk genoeg uitdaging.


Het leuke van dit werk vind ik, dat ik nog altijd werkzaam ben in de corona zorg, maar vanuit een heel ander perspectief. Het is denk ik goed om af en toe verder te kijken dan de gebaande paden, in mijn geval nu buiten de muren van het ziekenhuis. Verder spreekt het leidinggevende aspect van deze functie mij erg aan en vind ik het ook leuk om mee te denken op het gebied van procesverbetering in dit jonge maar ambitieuze bedrijf

Medisch coördinatoren

Anass Hajjaj

(BIG-nummer 19924159501)

Anass heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is in 2018 afgestudeerd.


“Tijdens de corona pandemie was ik op zoek naar hoe ik bij kon dragen aan het bestrijden van deze crisis. Daarnaast is het beroep arts/medisch specialist een ontzettend ondernemend beroep, maar tijdens de opleiding wordt hier nauwelijks aandacht aan besteed. Bij Spoedtestcorona zag ik een kans beide te combineren. Zo kon ik én bijdragen aan de bestrijding van dit virus én mijn skills als leidinggevende verder ontwikkelen.


Ik ben in november 2020 gestart als medisch coördinator bij dit jonge bedrijf. Waarbij ik niet alleen mijn beroep als arts uitoefen maar ook geacht wordt mee te denken en mee te groeien en dat maakt het zo uitdagend! Ik heb uitdagingen gezien, maar voornamelijk de spectaculaire groei en ontwikkeling meegemaakt.


Dankbaar en trots daar ik daar deel van mag uitmaken.”

Partners